Magic Truffels

Philosophers Stones

Magic truffels worden ook wel stones of the Gods genoemd. In zekere zin zijn zij een bijproduct van de meer bekende “paddo’s” en bevatten daarom dezelfde psychoactieve stoffen psilocybine en psilocine. In totaal zijn er rond de 200 verschillende soorten paddestoelen gevonden die deze stoffen bevatten. Een heel klein deel is echter capabel om Magic Truffels te produceren, waarbij de bekendste de Mexicana, Tampanensis en Atlantis zijn.

Groei ze zelf!

Naast het genieten van Magic Truffels kun je ze ook zelf kweken. Zo creëer je dié extra verbinding met jou en je truffels, dat is wel zo leuk! 

Toepassen van Magic Truffels

Magic Truffels staan niet op zichzelf maar hebben een breed scala aan toepassingen die hieronder beknopt uitgelegd zullen worden.

philosophers_stones_spaceroom

Meer informatie

Microdosering

Met microdosering wordt het innemen van lage doseringen van een bepaalde substantie bedoeld zoals in dit voorbeeld Magic Truffels. De meestvoorkomende reden waarom mensen dit doen is het verhogen van creativiteit en productiviteit.

Daarnaast heeft het ook een positief effect op het verminderen van gevoelens die gelieerd zijn aan depressiviteit. Ten slotte draagt micro doseren bij aan het stimuleren en verhogen van energielevels.

Heeft u interesse in het microdoseren of wilt u meer weten? Kom dan bij ons langs en wij vertellen u er graag meer over.

Psylocibine

Psilocybine is een natuurlijk voorkomende psychedelische verbinding die aanwezig is in meer dan 200 soorten schimmels, zoals paddenstoelen en truffels. Bij inname van dit stofje wordt het het lichaam snel omgezet in psilocine wat het effect geeft waarnaar in het algemeen naar gezocht wordt.

Effecten van psilocybine

De effecten op het bewustzijn van psilocybine duren ongeveer tussen de twee en zes uur. Voor degene die het ingenomen heeft voelt dit echter veel langer omdat psilocybine het besef van tijd veranderd. Daarnaast heeft psilocybine een lage toxiciteit en is qua schadepotentieel erg laag.